Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a vizitat o fermă din județul Ialomița

ro

14 Feb, 2022 17:16 1424 Marime text
Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a vizitat astăzi Ferma Agroserv Măriuța S.A din Drăgoești, județul Ialomița. 

Potrivit reprezentanților Biroului de Presă al Guvernului României, discuțiile cu reprezentanții fermei au vizat modelul de afacere în domeniul agricol dezvoltat aici, respectiv integrarea producției vegetale în zootehnie și, ulterior, prelucrarea produselor finite.

Cu această ocazie, au fost semnalate probleme specifice cu care se confruntă fermierii din acest domeniu.

Totodată, s-a accentuat necesitatea sprijinirii producătorilor de lapte, pentru a fi competitivi pe  piața europeană.

Premierul Ciucă a afirmat că membrii Executivului cunosc importanța muncii fermierilor în tot ceea ce înseamnă asigurarea unor produse de calitate pentru consumatori. De asemenea, prim-ministrul a subliniat că politica de sprijinire a  agriculturii se află în preocupările permanente ale Guvernului.  De altfel,  chiar în ședința de astăzi a Executivului,  urmează a fi aprobate ajutoare de stat de peste 96 de milioane de lei, pentru susținerea crescătorilor de animale.

În cadrul vizitei, premierul Nicolae Ionel-Ciucă a fost însoțit de Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Virgil Popescu, ministrul Energiei, consilierul prezidențial Cosmin Marinescu, Mircea Abrudean, șeful Cancelariei Prim-ministrului și secretarul de stat pentru Relația cu Parlamentul, Nini Săpunaru“ - au precizat reprezentanții Biroului de Presă al Guvernului României.

Sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii