Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preluarea Materna Care SRL de către Centrul Medical Unirea, autorizată de Consiliul Concurenței

ro

04 Sep, 2019 12:06 1582 Marime text
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care SRL și, implicit, companiile Materna Invest SRL și Premiere Care SRL.

Centrul Medical Unirea SRL (CMU) este o companie al cărei obiect principal de activitate îl reprezintă prestarea de servicii de asistență medicală specializată. CMU deține, printre altele, Grupul Regina Maria care este activ pe piața prestării de servicii medicale din România.

Materna Care SRL, Materna Invest SRL și Premiere Care SRL gestionează împreună Spitalul Premiere din Timișoara, care furnizează atât servicii medicale.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia, astfel încât nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii