Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:45 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preluarea de către Montecristo Retail RO SRL a Great United Trading, Win Bright Limited și Timeout Italia SRL, analizată de Consiliul Concurenței

ro

05 Feb, 2020 16:42 446 Marime text
Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Montecristo Retail RO S.R.L.intenționează să preia  companiile Great United Trading s.r.o şi asupra Win Bright (Asia) Limited și a controlului unic indirect asupra Timeout Italia S.R.L.

Montecristo Retail RO S.R.L. comercializează, pe piața românească, îmbrăcăminte și încălțăminte aparținând brandurilor „Kenvelo”, „Lee Cooper” și „Timeout”.

Great United Trading s.r.o. are ca obiect de activitate  comercilizarea cu amănuntul a acticolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în același timp furnizor pentru Montecristo Retail RO S.R.L.

Win Bright (Asia) Limited este o companie înființată cu scopul de a deține dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate și nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia S.R.L. este deținută de către Great United Trading s.r.o. și activează pe piața comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte din Italia.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii