Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Silviu Coșa, în urma deceselor de la Spitalul de Boli Infecțiose Constanța „Am văzut disperarea și suferința familiilor și nu pot să nu le transmit condoleanțe celor afectați“

ro

01 Oct, 2021 19:57 1460 Marime text
  •  Prefectul Silviu Coșa transmite condoleanțe familiilor îndurerate în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 
Prefectul Silviu Coșa a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a precizat că a văzut disperarea și suferința familiilor. 

Acesta transmite condoleanțe familiilor îndurerate în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 

 Un incendiu puternic a avut loc vineri dimineață la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au deschis un dosar penal în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.
 
Potrivit datelor noastre, procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă. Informația a fost confirmată de Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Potrivit magistratului, numărul celor decedați ar fi șapte. 

Niciodată nu am privit cu ochi buni mesajele de condoleanțe făcute de persoanele aflate în funcții publice. Mesaje goale, prin care unii (nu toți, intenția nu este să generalizez) vor doar să bifeze momentul. Sau să câștige capital de imagine, folosind tragedii pentru retorica personală.

Eu astăzi am fost la Spitalul de Boli Infecțioase, loc marcat de o tragedie pentru toată comunitatea noastră. Am văzut disperarea și suferința familiilor și nu pot să nu le transmit condoleanțe celor afectați.

Dumnezeu să-i ierte pe cei plecați de lângă noi!, a spus prefectul Coșa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii