Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări ale Primăriei Constanța privind proiectul ”Îmbunătățirea mobilității în Municipiul Constanța – Bulevardul I. C. Brătianu, inclusiv organizare de șantier”

ro

24 Oct, 2022 12:56 1261 Marime text

Precizări ale Primăriei Constanța, foto: PMC
UAT Municipiului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul ”Îmbunătățirea mobilității în Municipiul Constanța – Bulevardul I. C. Brătianu, inclusiv organizare de șantier”, amplasat în Municipiul Constanța, B-dul I. C. Brătianu, Județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, în zilele de luni până vineri, între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intemediul unui comunicat oficial. 

Publicul interesat poate înainta observaţii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța., mai infirmează sursa citată. 


Trei sensuri giratorii ar putea fi dezafectate pe bulevardul I.C. Brătianu 

Pentru realizarea benzilor dedicate, a pistelor de biciclete și a unor trotuare cu lățimi care să respecte prescripțiile de proiectare este necesară reconfigurarea spațiului existent de pe bulevardul I.C. Bratianu.

Locurile de parcare vor fi desființate, cele de la bulevard, pentru a se putea crea banda dedicată autobuzelor.


Află mai multe detalii, aici 

Trei sensuri giratorii ar putea fi dezafectate pe bulevardul I.C. Brătianu, iar locurile de parcare vor fi desființate (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii