Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă pe drumurile din țară. Se lucrează pe Autostrada A2 București-Constanța

ro

16 Mar, 2022 07:34 1104 Marime text
Autostrada A2 București-Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

La nivelul țării se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații sau alte fenomene meteorologice periculoase pentru siguranța traficului.

Potrivit Infotrafic, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, nu sunt semnalate precipitații, carosabilul este uscat, iar valorile de trafic normale.

Lucrări la carosabil pe autostrada A2 București-Constanța:

În perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022, se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.

Începând cu data de 22 februarie 2022, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a podului peste Brațul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680 de metri, s-a închis calea 1 de rulare (sensul București - Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanța - București), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km. 142+885 de metri - 148+015 metri.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare“ - au precizat polițiștii Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii