Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe principalele drumuri din țară

ro

06 Jun, 2022 07:50 1051 Marime text
Autostrada A2 București-Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în prezent nu sunt semnalate evenimente rutiere sau efecte meteorologice care să impună restricții de trafic pe drumurile naționale sau pe autostrăzi.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil umed, plouă pe alocuri, uneori vizibilitatea fiind ușor redusă, iar valorile de trafic sunt normale, în creștere pe Autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în capitală, la această oră fiind formată o coloană de autovehicule până la km. 13.

2Referitor la valorile de trafic, se mai circulă în condiții de aglomerație și pe DN 1A, în loc. Mogoșoaia și DN 7, în Chitila, în ambele zone la  intrarea în capitală, dar și pe DN Centura București, în loc. Bragadiru, Chiajna și Pantelimon.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă pe un carosabil umed, să sporească atenţia în trafic, să se asigure constant, să nu bruscheze comenzile vehiculului și să nu efectueze manevre riscante. CONDUCEȚI PRUDENT!“ - au precizat polițiștii Infotrafic. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii