Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară. Sunt restricții pe podul de la Cernavodă

ro

17 Feb, 2022 07:38 1591 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață (n.r. 17 februarie 2022), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Alba (DN1 Alba-Aiud), Bistrița-Năsăud, Cluj, Dolj (DN6 Cârcea-Dioști și DN 55 Malu Mare-Ghindeni) și Olt (DN 64 Caracal și DN 54 Caracal), vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, fiind drumuri unde este redusă chiar sub 50 de metri.

Conform Infotrafic, se circulă în condiții de ceață și pe autostrada A10 Sebeș-Turda, unde, pe alocuri, vizibilitatea în trafic este redusă sub 200 de metri.

De asemenea, pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu, km. 1-24 (loc. Câmpia Turzii - Turda - Săndulești) și 50-61 (loc. Gilău - Nădășelu), traficul rutier se desfășoară in condiții de ceață, pe alocuri cu vizibilitate sub 100 de metri.

„În ceea ce privește arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 Sibiu-Deva și DN1 Ploiești-Brașov se circulă în condițiile unui carosabil parțial uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.

În perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022,  se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h“ - au precizat polițiștii Infotrafic


Pe timp de ceaţă, polițișțtii le recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

„Atragem atentia și pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic“ - au mai precizat polițiștii Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii