Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:54 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circula în această dimineață pe drumurile din țară. Pe A2 București-Constanța carosabilul este umed

ro

21 Sep, 2021 07:43 485 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

Potrivit Infotrafic, pn ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe DN4 și DN 1A, la intrarea în Capitală, dar și pe Centura București, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în portul Midia.

Începând din data de 20 septembrie 2021, pentru aproximativ o lună, circulația este restricționată pe o bandă pe DN 1 Brașov – Ploiești, la kilometrul 140+800 metri, la ieșirea din stațiunea Predeal, județul Brașov, în zona pasajului la calea ferată, pentru efectuarea lucrărilor de refacere a structurii rutiere de pe pod. Traficul va fi dirijat prin semafoare.

Rute alternative care pot fi accesate pentru evitarea aglomerației:

- DN 1A - Ploiești - Cheia - Săcele – Brașov;

- DN 73 - Pitești - Câmpulung - Bran – Brașov.

Pe DN 13, între municipiul Brașov și comuna Feldioara, începând de astăzi, 21 septembrie, vor fi demarate lucrările pentru reabilitarea podului de peste pârâul Bârsa, județul Brașov. Astfel, circulația va fi restricționată pe o bandă, traficul fiind dirijat de semafoare.

Celor care doresc să evite zona lucrărilor, le propunem ca rute alternative:

- DJ112A - Hălchiu - Codlea - DN1;

- DJ112A - Bod - DJ103 - Sânpetru - Varianta de Ocolire Brașov.

Traficul greu poate evita zona lucrărilor pe DN1S, ruta Hoghiz - Șercaia - DN1.

Ca urmare a unor lucrări de reabilitare ce au loc pe magistrala 900, în zona stației CF Orșova, traficul feroviar este oprit pe ambele linii de cale ferată, între stațiile CF Orșova (jud. Mehedinți) – CF Valea Cernei (jud. Caraș-Severin) în perioada 20-24 septembrie 2021, în intervalul orar 07:00-17:00.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare“ - au transmis polițiștii INFOTRAFIC.

Ti-a placut articolul?

Comentarii