Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii ISU Delta Tulcea chemați în ajutorul lui Moș Crăciun! Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO)

ro

23 Dec, 2022 15:08 1243 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaAstăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, pompierii militari au avut parte de o situație de urgență mai deosebită.

Potrivit ISU Delta Tulcea, un apel la numărul unic de urgență 112, a anunț faptul că Moș Crăciun a rămas, în drum, și nu se mai poate mișca deoarece are o groaznică durere de picioare.

„După atâtea zile în care au străbătut mări și țări și l-au ajutat pe moș să împartă cadouri la toți copiii cuminți, cei nouă reni a lui Moș Crăciun au obosit. Lui Rudolf i s-a făcut foame… lui Dancer i s-a făcut somn…celorlalți sete… și l-au lăsat pe Moș în drum cu sacul lui plin de jucării.
Bătrân și fără putere, acesta a cerut ajutorul pompierilor să poată să își ducă misiunea la bun sfârșit.
Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul intervenției, l-au preluat pe moșul nostru, i-au acordat primele îngrijiri medicale și l-au adus în curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea.
Drept mulțumire pentru că a fost salvat, acesta a venit încărcat cu daruri pentru copiii care îl așteptau nerăbdători iar pompierilor care l-au salvat, le-a mulțumit și i-a felicitat pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii