Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:11 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompieri diagnosticați pozitiv COVID-19. „Lanțul” infectărilor

ro

16 Jul, 2020 10:51 1004 Marime text
La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui sunt trei subofițeri diagnosticați pozitiv SARS-Cov-2 (COVID-19), asimptomatici. Toți cei trei subofițeri sunt de la Detașamentul de pompieri Vaslui. 

Primul subofițer confirmat pozitiv a fost contactul soției sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 08.07.2020 (ea lucrează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, la Serviciul financiar). Cel de-al doilea subofițer confirmat pozitiv, este coleg de birou cu primul infectat COVID-19. Cel de-al treilea subofițer a participat la misiuni alături de cel de-al doilea infectat și este unul dintre cei patru colegi aflați în izolare. 

Este în curs o anchetă epidemiologică, iar la finalizarea acesteia, în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri. 

Capacitatea operativă a unității nu a fost afectată  Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al județului Vaslui este în permanență instruit în ceea ce privește măsurile de protecție și dezinfectarea spațiilor, în același timp fiind asigurate materialele de protecție și substanțele dezinfectante.

Ti-a placut articolul?

Comentarii