Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompier din cadrul ISU Dobrogea, schimb de experiență în Israel (FOTO)

ro

04 Apr, 2023 10:45 1092 Marime text

Plt.adj.Ionuț Marian Vasile, din cadrul Detașamentului Slt.Fripis Marius-Daniel, a participat la un schimb de experiență cu partenerii de la Colegiul Național de Pompieri, din Rishon LeZion-Israel, Cursul basic Hazmat, care a avut loc în perioada 25-30 martie.

A fost o experiență unică pentru colegul nostru plt.adj Ionuț Marian VASILE, care ne-a povestit că misiunea s-a desfășurat în condiții optime și a reușit să acumuleze noi informații. , transmite ISU Dobrogea. 


Iată anunțul făcut de ISU Dobrogea: 

Colegul nostru plt.adj.Ionuț Marian Vasile, din cadrul Detașamentului Slt.Fripis Marius-Daniel, a participat la un schimb de experiență cu partenerii de la Colegiul Național de Pompieri, din Rishon LeZion-Israel, Cursul basic Hazmat, care a avut loc în perioada 25-30 martie.

 În cadrul cursului colegul nostru a participat la exerciții practice, în simulatorul de la baza de antrenament.

A fost pus accentul pe managementul incidentelor ce implică materiale periculoase: misiunile echipajelor de primă intervenție (misiuni de salvare a victimelor şi evacuarea acestora din zona fierbinte-scoop and run, operațiuni de căutare-salvare a altor victime, stabilizarea situației, identificarea materialelor periculoase, împiedicarea răspândirii materialelor periculoase în sol, sisteme canalizare, limitarea scurgerilor de substanțe periculoase, izolarea şi etanşarea spărturilor, decontaminarea personalului de intervenție, misiuni de protecție pentru populația din zona limitrofă). 

 A fost o experiență unică pentru colegul nostru plt.adj Ionuț Marian VASILE, care ne-a povestit că misiunea s-a desfășurat în condiții optime și a reușit să acumuleze noi informații. Sperăm ca acest schimb de experiență să continue şi în viitor, fiind în beneficiul tuturor părților implicate.


foto: ISU Dobrogea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii