Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:58 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii tulceni, controale anti-COVID în mijloacele de transport în comun

ro

24 Feb, 2021 14:34 502 Marime text
  • Amenzi în  valoare totală de aproximativ 13.250 lei.
În ultimele 24 de ore, peste 140 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Astfel, au fost verificate peste 100 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 510 persoane și verificate peste 40 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.250 lei.
 
Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.
 
Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii