Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii tulceni au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru zece familii din Isaccea

ro

15 Dec, 2020 14:37 1124 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea în colaborare cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au vizitat 10 familii din orașul Isaccea.

15 copilași au simțit bucuria Sărbătorilor după ce au fost vizitați de „ajutoarele Mosului” și anume, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

„Încă de pe acum încep pregătirile pentru a avea un Crăciun de poveste. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor.
 
Pentru mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Crăciun și spiritul sărbătorilor.
 
În acest context, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea în colaborare cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au vizitat 10 familii de pe raza orașului Isaccea pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care îl așteaptă pe Moș Crăciun.
 
Astfel, polițiștii tulceni au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 15 copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța”, transmit reprezentanții IPJ Tulcea.

Sursă foto: IPJ Tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii