Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii tulceni acționează în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale

ro

04 Jul, 2022 12:37 689 Marime text
Sursă: IPJ Iași
 
  • Cu ocazia activităților de prevenire, polițiștii fin cadrul Biroului Siguranță Școlară au organizat o întâlnire cu mai mulți elevi, în vederea conștientizării acestora cu privire la efectele negative ale consumului de droguri și substanțe interzise. 

În weekend-ul trecut, 1-3 iulie, polițiștii tulceni au fost prezenți la datorie în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

Aceștia au efectuat mai multe activități de prevenire și combatere a consumului de droguri sau alte substanțe periculoase, fiind vizate zonele despre care se cunoaște că pot avea aglomerări de persoane.

Cu ocazia activităților de prevenire, polițiștii fin cadrul Biroului Siguranță Școlară au organizat o întâlnire cu mai mulți elevi, în vederea conștientizării acestora cu privire la efectele negative ale consumului de droguri și substanțe interzise. 

„De asemenea, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu lucrători ai C.P.E.C.A., au prezentat câteva recomandări preventive cetățenilor prezenți la ,,Sărbătoarea Teilor” din localitatea Luncavița, județul Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat două infracțiuni și 8 contravenții“, spun reprezentanții IPJ Tulcea.


Spre exemplu, pe 3 Iulie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Tulcea, care conducea un autoturism pe strada Viticulturii din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma efectuării testării conducătorului auto cu aparatul drug-test, rezultatul a ieșit pozitiv pentru ,,cannabis-5”. Conducătorul auto a fost transportat la SJU Tulcea în vederea recoltării de probe biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Tot pe 3 Iulie 2022, polițiștii au identificat în municipiu un bărbat, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viticulturii, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat la SJU Tulcea în vederea recoltării de probe biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii