Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii, sesizaţi că o fată de 14 ani ar fi fost răpită! Unde a fost găsită și ce a declarat

ro

29 Oct, 2023 16:33 860 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Poliţiştii din Mureş au fost sesizați azi, 29 octombrie, că o fată de 14 ani ar fi fost răpită.

În scurt timp, fata a fost găsită într-o maşină, alături de persoane cărora le-a fost încredinţată şi cu care a locuit într-o perioadă. Tânăra a afirmat că a plecat de bunăvoie, poliţiştii verificând întreaga situaţie.



Oficial de la Poliție 

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, prin intermediul Dispeceratului 112, poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 14 ani, ar fi fost luată cu forţa, cu un autovehicul, din localitatea Gruişorul de Acăţari, îndreptându-se spre localitatea Grâuşorul de Vărgata. În baza sesizării, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş s-a constituit de urgenţă o echipă operativă, fiind demarate activităţi specifice de depistare a autovehiculului indicat şi alertate toate echipajele din teren”, a transmis, duminică, IPJ Mureş.

În activităţi au fost angrenaţi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

”Astfel, în aproximativ 10 minute, respectiv în jurul orei 13.40, autoturismul în cauză a fost oprit de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului, în localitatea Troiţa. Minora de 14 ani nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul căutărilor demarate, aceasta fiind condusă la sediul unităţii de poliţie pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a avut loc evenimentul”, a mai punctat Poliția. 

Din primele verificări demarate a reieşit faptul că apelantul ar fi părintele natural al minorei, iar persoanele cu care tânăra s-ar fi deplasat ar fi cele în grija cărora aceasta ar fi fost încredinţată şi ar fi locuit o perioadă de timp, în localitatea Grâuşorul de Vărgata.

 Aceasta s-ar fi deplasat de bunăvoie cu autovehiculul în cauză.

”Pentru stabilirea exactă a situaţiei de fapt şi de drept, poliţiştii continuă verificările în cauză, situaţia urmând a fi sesizată şi reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Mureş”, a mai punctat Poliția. 


Citește și:

Activitatea Ministerului Afacerilor Interne în ultimele 24 de ore. Mii de evenimente gestionate și infractori prinși
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii