Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, prezenți în stațiunea Eforie. Despre ce au vorbit cu părinții veniți în concediu și cu copiii aflați pe plajă

ro

09 Aug, 2022 15:27 1078 Marime text
Stațiunea Eforie, imagine cu rol ilustrativ La data de 9 august a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat seria activităților de prevenire a infracțiunilor specifice sezonului estival, în stațiunea Eforie.


Astfel, polițiștii au luat legătura atât cu părinții veniți în concediu cât și cu minorii aflați pe plajă, cărora li s-au explicat pericolele la care pot fi expuși prin ignorarea unor reguli elementare de protecție. Discuțiile au vizat, de asemenea, consecințele și riscurile asociate consumului de substanțe interzise, pericolele din mediul on-line precum și importanța adoptării unor măsuri minime de protecție necesare prevenirii victimizării.

Împreună au evidențiat și dezbătut o serie de măsuri ce pot fi aplicate de către turiști, astfel încât concediul să nu se transforme într-un eveniment neplăcut, sau mai grav, într-o tragedie., transmite IPJ Constanța. 


Pentru o vacanță în siguranță, la mare, oamenii legii fac următoarele recomandări:

- respectați semnalizările panourilor de avertizare și de informare pentru vizitatori;
- nu depășiți limita marcată de geamanduri;
- nu intrați înot în zonele periculoase marcate și înconjurate cu balize;
- nu intrați în apă atunci când este interzisă îmbăierea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii