Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, la Școala Gimnazială "Ion Luca Caragiale" din Tulcea. Despre ce au discutat cu elevii

ro

27 Jan, 2023 13:38 1054 Marime text
foto: IPJ Tulcea
Ieri, 26 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul proiectului "Dincolo de aparențe 2022-2023" la Școala Gimnazială "Ion Luca Caragiale", din municipiul Tulcea.

Dezbaterile și discuțiile interactive au avut ca scop prevenirea faptelor antisociale în rândul elevilor, reducerea actelor de violență prin conștientizarea implicațiilor acestui fenomen, sub aspect juridic, social și emoțional. 

Polițiștii au prezentat noțiunile generale ale fenomenului de tip bulling, care sunt modalitățile de intervenție și combatere, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice și importanța dezvoltării abilităților non-violente de gestionare a conflictelor., transmite  IPJ Tulcea. 

Totodată, elevii au primit informații utile despre efectele nocive pe care drogurile le au asupra organismului, asupra dezvoltării lor, dar și asupra viitorului lor.

Aceste întâlniri urmăresc încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul școlar, social sau familial.,mai transmite sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii