Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii în vizită la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

28 Mar, 2024 21:35 737 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța


 
  • Polițiștii din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au întâlnit cu studenții din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” din municipiul Constanța pentru a le prezenta avantajele și tainele meseriei de polițist, potrivit IPJ Constanța.
 
Aceștia le-au împărtășit propriile experiențe privind încadrarea în acest sistem și le-au povestit o parte din activitățile pe care le desfășoară zi de zi.
 

„Au fost discutate aspecte legate de abilitățile necesare unui polițist, avantajele oferite, aceștia fiind invitați să se gândească la posibilitatea alegerii unei cariere în poliție”, transmit polițiștii.
 

Reamintim că au fost scoase la concurs 314 posturi de ofițeri și agenți de poliție, prin încadrare directă și reîncadrare, în structurile de ordine publică, rutieră, transporturi, Centrul de Reținere și Arestare Preventivă,  Serviciul Criminalistic, precum și posturi de conductori câini.
 
Conform sursei menționate, perioada pentru înscrierile la concursul pentru încadrarea în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a fost prelungită până la data de 7 aprilie a.c. inclusiv.
 
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index .
 
 Citește și
Misiuni ale polițiștilor rutieri, în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi usturătoare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii