Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii în alertă. O adolescentă de 14 ani a dispărut de acasă

ro

14 Jun, 2017 20:15 2225 Marime text
Poliţiştii din Prahova caută o minoră, de 14 ani, din Ploiești, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea copilei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
În seara zilei de 13 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că minora MOISE CĂTĂLINA GEORGIANA, în vârstă de 14 ani, din Ploiești, a plecat de acasă și nu a mai revenit.
 
Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei, fiind în prezent dată în urmărire națională.
 
Minora are 1,60 m. înălțime, greutate de 70 de kg, față ovală, păr șaten, lung, ondulat, ochi căprui.
 
La momentul plecării, era îmbrăcată cu un tricou de culoare grena, cu dungi albastre, inscripționat, pantaloni negri trei sferturi și pantofi sport de culoare alb cu negru, iar în spate purta un rucsac verde cu gri.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii