Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Sulina, județul Tulcea, în mijlocul elevilor (Galerie FOTO)

ro

26 Mar, 2024 11:52 425 Marime text
Sursa foto: IPJ Tulcea


 
  • Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sulina , alături de Asociația „Cu drag din Sulina”, Asociația „Copii pentru Viitor” și Asociația „Myrtidiotissa” contribuie la educarea și dezvoltarea comunității locale prin intermediul proiectului „Prânzul Comunitar Cu drag din Sulina".
 
În cadrul acestui program, desfășurat pe data de 25 martie 2024, un număr de 25 de copii din Sulina au avut oportunitatea să participe la activități educative și interactive alături de polițiști, spun polițiștii.
 
Elevii au participat la un workshop despre importanța și rolul polițistului în societate, aceștia având ocazia să descopere aspecte fascinante ale acestei profesii, iar prin demonstrațiile practice cu echipamentele de intervenție și prezentarea dotării mașinii de poliție, au înțeles mai bine misiunile și responsabilitățile noastre zilnice.
 

„Ne bucurăm să facem parte din astfel de inițiative comunitare care promovează educația și interacțiunea pozitivă între polițiști și cetățeni.      Apreciem eforturile ONG-urilor implicate în organizarea acestui eveniment și suntem mândri să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor din Sulina”, transmite IPJ Tulcea.

 
Proiectul „Prânzul comunitar" reprezintă o inițiativă a Asociației Copii pentru Viitor care îmbină socializarea, cu învățarea activă și reducerea risipei alimentare.

Citește și
Acțiuni de control cu radare, în județul Constanța. S-au aplicat amenzi și s-au suspendat permise de conducere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii