Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:00 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni, la datorie în noaptea de Înviere

ro

29 Apr, 2021 15:38 717 Marime text

 
  • Polițiștii constănțeni, la datorie în noaptea de Înviere,  în zonele din proximitatea lăcașelor de cult din municipiul Constanța, atât pe timpul oficierii ceremoniilor religioase, cât și după finalizarea acestora.

În noaptea de Înviere (01/02.05.2021), polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, vor desfășura activități specifice de menținere a ordinii și liniștii publice, de prevenire a încălcării normelor impuse pe perioada stării de alertă, precum și de fluidizare a traficului rutier, în zonele din proximitatea lăcașelor de cult din municipiul Constanța, atât pe timpul oficierii ceremoniilor religioase, cât și după finalizarea acestora.
 

Recomandăm cetățenilor să fie preventivi, să circule cu prudență și să respecte regulile de distanțare socială și normele legale în vigoare.

Reamintim, numărul de telefon al Dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241.484.205, pentru a semnala situații din sfera noastră de competență instituțională, transmite Primăria Municipiului Constanța.Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii