Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni au întocmit trei dosare penale, ieri

ro

04 Sep, 2019 12:41 1739 Marime text
La data de 3 septembrie 2019, în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un vecin ar fi provocat scandal în locuința acestuia din localitatea Hârșova, județul Constanța.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani care, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 22 de ani.
  
În aceeaşi zi, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că la domiciliul său ar avea loc un scandal.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, soțul femeii în cauză care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe aceasta.
 
Tot la 3 septembrie, în jurul orei 13.30, poliţişti din Postului de Poliție Topraisar au identificat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Biruinței din localitatea Topraisar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cele trei cazuri, s-a întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii