Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni au desfășurat acțiuni de prevenire în mai multe școli din Constanța și Năvodari

ro

09 Feb, 2023 15:34 977 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița Năsăud

La data de 8 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități pentru siguranța online, prevenirea traficului de persoane, a delincvenței juvenile și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilorși cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 31 Constanța.

Totodată, polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea victimizării minorilor și a violenței în familie, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național ”Constantin Brătescu” din Constanța, potrivit unui comunicat oficial din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 8 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au defășurat activități preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic ”Lazăr Edeleanu”  Năvodari, Liceul Teoretic ”Ovidius” Constanța, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane ”Școală fără violență și droguri”.

Totodată, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane ”Stop Violenței în școală”, polițiștii au desfășurat activități preventive în rândul elevilor din cadrul Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Constanța, alături de reprezentanți ai Centrului Regional împotriva Traficului de Persoane Constanța, potrivit IPJ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii