Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au vorbit cu mai mulți liceeni din Constanța, în cadrul unor acțiuni preventive

ro

16 Feb, 2023 15:56 1105 Marime text
foto: pexels
Acțiuni preventive în unitățile de învățământ. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, Liceul Teoretic George Călinescu, Colegiul Național de Arte Regina Maria și Școala Gimnazială nr. 6 ”Nicolae Titulescu” din Constanța.

De asemenea, polițiștii au acționat pe raza de competență a Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, pentru prevenirea înșelăciunilor și a tâlhăriilor în rândul persoanelor vârstnice.

La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 11 ”Dr. Constantin Angelescu” în cadrul Campaniei Locale ”Școală fără bullying”, pentru prevenirea manifestărilor de acest gen în mediul școlar și conștientizarea consecințelor pe care le generează astfel de comportamente., mai transmite sursa citată.

Totodată, au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Carsium Hârșova și Liceul Energetic Constanța, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a consumului de droguri ”Școală fără violență și droguri”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii