Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au verificat condițiile de depozitare, transport și comercializare de produse în comuna Amzacea, județul Constanța

ro

17 Apr, 2022 18:42 1236 Marime text
Acțiune a poliției, foto cu rol ilustrativ: Facebook/ DGPMB

Sâmbătă, 16 aprilie, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, verificarea condițiilor de depozitare, transport și comercializare de produse, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, în comuna Amzacea.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, au fost legitimate peste 30 de persoane și au fost controlate 14 autovehicule, precum și mai multe localuri de alimentație publică.

Totodată, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.700 de lei, dintre care 2 la H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, 1 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, respectiv 1 la Legea 61/1991.

A fost constatată o infracțiune la regimul rutier, mai exact un bărbat, de 57 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism în localitatea General Scărișoreanu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

La activități au participat și reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. Constanța, mai arată documentul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii