Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au desfășurat activități de prevenire în mai multe școli din Constanța. Despre ce au vorbit cu elevii

ro

02 Feb, 2023 15:56 1146 Marime text


foto: Pixabay
La data de 1 februarie 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor, în cadrul Programului Național ”Școala Siguranței Tedy”, la Școala Generală nr. 12 Bogdan Petriceicu-Hașdeu din municipiul Constanța.

Totodată, în cadrul Campaniei Naționale ”Dincolo de Aparențe”, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a agresiunilor sexuale comise asupra minorilor, și a consumului și traficului de substanțe interzise în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea din municipiul Constanța., infofmează IPJ Constanța. 

De asemenea, în cadrul Campaniei Naționale ”Eroii Internetului”, polițiști din cadrul aceluiași birou au acționat pentru prevenirea infracțiunilor privind criminalitatea informatică, în rândul elevilor Școlii Generale nr. 8 din municipiul Constanța.

Potrivit sursei citate, la data de 1 februarie 2023, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor Școlii Gimnaziale nr. 10 Mihail Koiciu din municipiul Constanța, Școlii Gimnaziale nr. 24 Ion Jalea din municipiul Constanța, în cadrul Campaniei Locale ”Școală fără bullying”, pentru prevenirea manifestărilor tip bullying în mediul școlar și conștientizarea consecințelor pe care le provoacă astfel de comportamente.

Totodată, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și consumului de substanțe interzise, polițiștii au desfășurat activități preventiv-informative în rândul elevilor Școlii Gimnaziale nr. 24 Ion Jalea din municipiul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii