Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO! Poliție la Biserica Sfânta Mare Muceniță Ecaterina, din Constanța! Oficial, de la Poliție

ro

25 Nov, 2020 11:12 5581 Marime text
  • În Galeria Foto puteți vedea mai multe imagini din timpul desfășurării evenimentului.

Poliția și Jandarmeria Constanța sunt prezente în această dimineață la Biserica Sfânta Mare Muceniță Ecaterina, din cartierul constănțean Boreal, acolo unde este așteptat să iasă din slujbă Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Astăzi, 25 noiembrie 2020, credincioșii ortodocși o prăznuiesc pe Sfânta Ecaterina.

Tot astăzi în urmă cu doar câteva zeci de minute, instanța Tribunalului Constanța a respins cererea Arhiepiscopiei Tomisului de a se permite organizarea pelerinajului la peștera Sfântului Andrei, din județul Constanța, în ziua prăznuirii sfântului, pe 30 noiembrie 2020.

În aceste momente, ÎPS este așteptat de credincioși, printre care se află reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei Constanța, la lăcașul de cult din cartierul Boreal, din Constanța.

UPDATE:

La finalul slujbei, ÎPS Teodosie a plecat fără să facă nicio declarație.

UPDATE 2:

Iată informațiile oficiale transmise de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța cu privire la prezența polițiștilor la slujbă:

”Astăzi, în jurul orei 9.30, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unui lăcaș de cult din municipiul Constanța, ar fi oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.



La fața locului au ajuns polițiștii și jandarmii constănțeni, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Forțele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau masca de protecție și nu respectau măsurile de distanțare socială. Acestea au fost sancționate contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei.”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii