Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Transporturi Constanța Acțiune în gări și trenuri. Au fost aplicate amenzi

ro

21 Jan, 2021 09:32 1571 Marime text
  • În perioada 19 - 20 ianuarie 2021, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat activități în cadrul acţiunii „RAIL ACTION DAY– Active Shield.
  • Pe parcursul activităţilor, au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 10.000 de lei, fiind constatată în flagrant delict o infracțiune de furt calificat, mai exact o persoană a fost depistată în timp ce ar fi sustras combustibil din vagoane-cisternă.
În perioada 19 - 20 ianuarie 2021, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat activități în cadrul acţiunii „RAIL ACTION DAY– Active Shield”, organizată la nivel european, sub egida RAILPOL

Polițiștii constănțeni au acționat pentru siguranța călătoriilor cu trenul și a transporturilor feroviare, precum și pentru menținerea unui climat de siguranță publică în trenuri și stațiile de cale ferată.

Astfel, au efectuat verificări în 25 de staţii de cale ferată şi 36 de trenuri de călători.

De asemenea, polițiștii au legitimat 176 de persoane și au controlat 15 bagaje.

Pe parcursul activităţilor, au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 10.000 de lei, fiind constatată în flagrant delict o infracțiune de furt calificat, mai exact o persoană a fost depistată în timp ce ar fi sustras combustibil din vagoane-cisternă.

Totodată, o persoană a fost reținută ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii