Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română- Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat”

ro

10 Aug, 2023 18:22 1081 Marime text
foto: Poliția Română
Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după consum de alcool și agresarea unei femei. 

Poliția Română oferă prin intermediul unei postări pe pagina de socializare detalii despre scandalul și infracțiunile comise de individul reținut. 

Vă prezentăm în continuare conținutul integral al postării făcute de Poliția Română:

Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru individul din imagine, alături de polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Podul Turcului - Bacău.

După, respectivul a fost arestat pentru 30 de zile!

De ce am început așa? Poate sunt câțiva care nu au răbdarea necesară să citească că acesta a consumat ceva alcool înainte de scandalul pe care urma să îl înceapă la domiciliul unei femei.

După ce a agresat-o fizic, i-a sustras mașina, i-a luat fata minoră, în vârstă de 1 an și jumătate și s-a întors acasă la el.

Echipa formată pentru rezolvarea cazului a fost așteptată cu un fierăstrău electric, pentru intimidare, care nu a durat prea mult. Respectivul a fost reținut pentru 24 de ore, urmată de decizia specificată la începutul materialului.

Câte infracțiuni a avut la activ? Vă spunem noi două: conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și încălcarea ordinului de protecție.

Felicitări pentru intervenție!, se arată în postarea Poliției Române. 


Citește și: 

Intervenție contra cronometru a pompierilor din Bacău pentru salvarea a trei vite căzute în lacul Galbeni (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii