Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Reținuți pentru furt de parfumuri, în București

ro

10 Oct, 2023 14:19 740 Marime text
Sursa foto:Facebook

 
  • La data de 9 octombrie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 1 Poliție au reținut trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt, prejudiciul fiind de peste 10.500 de lei 
 
Potrivit Poliției Române, la data de 21 septembrie 2023, poliţiști din cadrul Secţiei 1 Poliție au fost sesizați, de către directorul unui magazin, cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, din incinta magazinului ar fi fost sustrase 25 de parfumuri, de diferite mărci și cantități.
 

„În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către trei persoane, o femeie în vârstă de 29 de ani și doi bărbați, de 30, respectiv 36 de ani, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională”, declară polițiștii.

 
În cursul zilei de 9 octombrie 2023, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri, în baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare.
 
Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală, precizează sursa citată.
 

„Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, încheie sursa.

 
 Citește și
Bărbat arestat în București pentru deținere de droguri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii