Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română 85 de persoane urmărite la nivel național, depistate în ultima săptămână

ro

05 Feb, 2023 14:17 952 Marime text
Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMBDirecţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Române, în perioada 28 ianuarie – 3 februarie a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 85 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 61 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 11 aveau mandate de arestare preventivă.
 

„Față de 11 persoane au fost emise mandate europeane de arestare, iar pentru alte 2 au fost dispuse sentinţe de internare în unitați medicale de specialitate.
 
De asemenea, în perioadă menționată, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 265 de persoane dispărute, 176 fiind minori“ - au precizta reprezentanții Poliției Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii