Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția din Voluntari intervine în cazul unui șofer. Iată pentru ce a fost reținut

ro

15 Sep, 2023 19:38 939 Marime text
foto cu rol ilustrativÎn timpul activităților desfășurate în cadrul acțiunii "Blocada", la data de 15 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică și rutieră, din Voluntari, au oprit pe strada Ecaterina Teodoroiu din localitate, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, iar din primele verificări a rezultat faptul că, acesta nu deține permis de conducere.
 
La testarea cu aparatul alcooltest, a rezultat  valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testarea cu aparatul drug test, acesta a indicat un rezultat negativ, la consumul de substanțe psihoactive, transmite IPJ Ilfov. 
 
La solicitarea organelor de poliție,  conducătorul auto a refuzat să fie condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice.
 
În contextul activităților procedurale desfășurate și având în vedere probele administrate în cauză, polițiștii rutieri din Voluntari au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de bărbatul respectiv, urmând ca în cursul zilei de 16 septembrie a.c., acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
Polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre  biologice, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 

Citește și:

Acțiune a polițiștilor din Cernavodă! Ce au depistat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii