Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră Zeci de cetățeni străini, ascunși într-un TIR care transporta detergent

ro

04 Jul, 2022 12:03 991 Marime text
foto: Poliția de Frontieră

Zeci de cetățeni din Pakistan, India, Nepal și Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen, au fost depistați luni, 4 iulie, de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Conform polițiștilor, 41 de cetățeni străini au fost găsiți ascunși într-un TIR încărcat cu detergent, pe sensul de ieşire din ţară. Autovehiculul, condus de un cetăţean român cu vârsta de 31 de ani, transporta bunurile pe ruta România-Italia.
 

„În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit al mijlocului de transport în urma căruia polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, ascunşi printre bunurile transportate, patruzeci și unu de cetățeni străini.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Pakistan, India, Nepal și Bangladesh şi intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei”, transmit polițiștii de frontieră. 


De asemenea, având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii