Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Constanța și Năvodari aplică amenzi în acțiunile împotriva încălcărilor rutiere și a comerțului ilegal

ro

18 Aug, 2023 15:35 869 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Primăria Constanța
La data de 17 spre 18 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare, informează IPJ Constanța. 




În perioada 17-18 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea actelor de comerț ilicit.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari, a mai punctat sursa citată. 




La data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.




În perioada 17-18 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și a actelor de comerț ilicit.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei, mai punctează IPJ Constanța. 

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali.




La data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ambulant pe plajă.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 la Legea 61/1991 și 1 la O.G. 19/2006, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.


Citește și:

Raziile din cadrul acțiunii "Blocada" la Constanța. Peste 600 de persoane legitimate și sancțiuni în valoare de 63.000 de lei (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii