Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția a vorbit cu mai mulți elevi constănțeni. În ce școli au desfășurat acțiuni preventive

ro

14 Feb, 2023 15:32 1002 Marime text

Acțiuni preventive în unitățile de învățământ. 

La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 22 ”I.C. Brătianu” Constanța și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, pentru prevenirea manifestărilor de tip bullying în mediul școlar și conștientizarea consecințelor pe care le generează astfel de comportamente, în cadrul Campaniei locale ”Școală fără bullying”., informeaă IPJ Constanța. 

Totodată, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane ”Stop violenței în școală”, polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor din cadrul Liceului Teoretic Murfatlar.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități pentru prevenirea violenței în familie, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul de Marină din Constanța.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea victimizării minorilor și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Petre Ispirescu” Constanța.

Totodată, polițiștii au acționat pentru prevenirea înșelăciunilor în zonele Brotăcei, Cireșica și Campus Universitar din Constanța., mai punctează sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii