Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Podcastul lui Septimiu“ Artistul Tudor Gheorghe a revenit în podcastul lui Septimiu Bourceanu (VIDEO)

ro

17 Feb, 2023 21:03 1259 Marime text


Artistul Tudor Gheorghe a revenit în podcastul lui Septimiu Bourceanu, senator PNL de Constanța și lider al Organizației Municipale PNL Constanța.
 
În cadrul emisiunii, Tudor Gheorghe a precizat, printre altele, că într-un spectacol a abordat tema tradițiilor și importanța lor.
 
„Este bine ca fiecare țară să își păstreze tradițiile. În contextul toleranței etnice la noi, la români, am spus că în Dobrogea întâlnim toate etniile și nu este niciun fel de problemă. Veneam cu plăcere la sărbătorile din Dobrogea, vedeam luptele tătărești, era o încântare, mâncam șuberek cu carne de oaie. Șuberek adevărat, nu șaorma cu de toate. Am găsit la București ceva de genul acesta, era o chiftea rotundă, tare, băgată în niște cocă. I-am spus, doamnă nu sunteți tătăroaică“, a spus Tudor Gheorghe.  
 
Artistul a mai arăat că „oamenii politici ar trebui odată pe an să iasă în față să dea seama, și să spună: uite, eu am făcut asta“.
 
„Cu creionul pe hârtie. Bifat, în direct cu telespectatorii. Cred că s-ar uita foarte multă lume. Mulți cred că ar și minți. Eu așa aș face, o astfel de emisiune“, potrivit artistului.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii