Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploiești Un bărbat cu probleme psihice a fost găsit împreună cu un cadavru în același apartament

ro

31 Aug, 2023 13:04 908 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit joi, 31 august 2023, într-un apartament din municipiul Ploieşti în care se mai afla un bărbat care ar avea probleme psihice, anchetatorii arătând că, din primele informaţii, nu ar fi fost săvârşită vreo infracţiune contra vieţii, conform AGERPRES.
 
Un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit joi, 31 august 2023, într-un apartament din municipiul Ploieşti în care se mai afla un bărbat care ar avea probleme psihice, anchetatorii arătând că, din primele informaţii, nu ar fi fost săvârşită vreo infracţiune contra vieţii, conform AGERPRES.
 

„La data de 31 august, în jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că într-un apartament s-ar afla două persoane blocate. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde au fost găsiţi doi bărbaţi cu vârstele de 61, respectiv 69 de ani, cel de 61 de ani fiind decedat. Din primele verificări, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni contra vieţii", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

 
Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.
 
Surse apropiate anchetei au precizat, pentru AGERPRES, că trupul bărbatului de 61 de ani era în stare de putrefacţie, iar bărbatul de 69 de ani ar avea probleme psihice.
 
Cel de 61 de ani are un curator care, în urmă cu doi ani, l-ar fi adus pe bărbatul să 69 de ani să stea în aceeaşi locuinţă.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.


Citește și:
Doi bărbați reținuți de Polițiștii Capitalei pentru furt și uzurparea de calități oficiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii