Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piața Tomis III Constanța, cum arată prima zi cu noile restricții

ro

09 Nov, 2020 11:56 8207 Marime text
  • Astăzi, 9 noiembrie 2020, este prima din cele 30 de zile în care se aplică restricțiile anti-Covid.
  • Potrivit acerstora ”se suspendă activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare”.
  • Imaginile au fost surprinse în această dimineață, în Piața Tomis III, din Constanța.

O zi de toamnă umedă și mohorâtă a venit parcă pentru a ilustra perfect impresiile lăsate în piețele agro-alimentare de introducerea noilor restricții.

Astăzi, 9 noiembrie 2020, este prima din cele 30 de zile în care se aplică restricțiile anti-Covid potrivit cărora ”se suspendă activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare”.

În Piața Tomis III, din Constanța, comercianții și-au scos conștiincioși bunurile afară, la vânzare, pentru a mai salva ceea ce se poate dintr-un an economic deja compromis.

Peisajul de toamnă autentică, în care un cer plumburiu luminează vitreg pământul, vine să completeze cenușiul din sufletele oamenilor, fie vânzători ori comercianți.

Măsurile sunt necesare, potrivit autorităților, pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, care a făcut ravagii în țară și în lume, începând cu finele anului 2019.

În Galeria Foto - Video puteți vedea imaginile și filmele cu activitatea din Piața Tomis III Constanța astăzi, 9 noiembrie 2020.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii