Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrica Miu a fost numit mai devreme decat trebuia?!

ro

18 Mar, 2009 01:12 4260 Marime text

numire_noul_inspector_general_isj_petrica_miu_05.jpgLuni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a găzduit evenimentul de învestire a noului inspector general, social-democratul Petrică Miu.

Primari, directori ai unităţilor de învăţământ şi reprezentanţi ai administraţiei locale s-au reunit pentru a asista la numirea acestuia în funcţia de conducerea  a instituţiei, într-un moment greşit. Se pare că PSD-istul Petrică Miu ar fi trebuit să devină inspector şcolar general cu acte în regulă de pe 23 martie. Potrivit prefectului Constanţei, Liviu Tit Brăiloiu, a avut loc o confuzie, o greşeală de redactare în ordinul ministerului. El a mai explicat că a purtat o discuţie pe această problemă cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi este posibil să fie trimisă o rectificare. În cazul acesta, Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa va înştiinţa, printr-un comunicat de presă, schimbarea. Cert este că, indiferent de data la care ar fi trebuit să aibă loc învestirea, Petrică Miu rămâne inspector şcolar general.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • crina 14 May, 2011 16:35 cel mai tare dirig:X:X::X
  • PROFU DE MATEMATICA 19 Mar, 2009 08:29 MIU(PETRICA ASA CUM IL ALINTA UNII PROF. LA FEL DE INCOMPETENTI KA SI EL) SA MEARGA LA CATEDRA SI SA LASE ISJ-UL IN PACE CA AR FI MAI BINE FARA DUMNEALUI SI MAFIOTII CARE IL INCONJOARA. SPER SA CADA ASA CUM A VENIT : FOARTE REPEDE!!!!!!!! SPUN DE D-NU SARBU CA ERA MAFIOT DAR EL CE ESTE ????? CEL MAI MARE SPAGAR SI MAFIOT!
  • ady 18 Mar, 2009 21:38 Ca specialist in istorie,care are milenii de existenta,schimbarea datei investirii,antedatata sau postdatata,tine de derizoriu si de efemer. Cum fara indoiala dumnealui(Miu) traieste in intimitatea constiintei sentimentul EFEMER al functiei sale.
  • safta 18 Mar, 2009 19:50 I-auzi,...........ce zice prefectul..............,,confuzie,,greseala de redactare(se produc asemenea erori si la nivel de minister)? Cu cine crede prefectul ca vorbeste ........cu prescolarii?
  • vera 18 Mar, 2009 18:12 uneori alternanta rosu /galben e benefica, ce ai marcela, si pe noi ne-a durut capul de portocaliu si galben!-asa e-n tenis!
  • marcela 18 Mar, 2009 15:42 Pai se grabea k trebuia sa faca ordine in inspectorat.Trebuia sa demita niste directori de alte culori din judet.Ce dracu atatea culori...mai bine una singura...si aia rosie...rusineee!!!