Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peştii ar trebui să asculte, astăzi, de sfaturile bune ale unui prieten în vârstă

ro

06 Jul, 2011 00:00 1872 Marime text

1.jpgBERBEC

Berbecii se simt astăzi foarte inspiraţi - au un plan îndrăzneţ, revoluţionar pe care vor să-l expună lumii întregi! Cel mai probabil asta va însemna şi o schimbare dramatică în rutina zilnică. Problema este că nu toată lumea (adică membrii familiei şi, poate, şefii) se va arăta la fel de entuziasmată de această idee precum temperamentalii nativi, iar asta s-ar putea traduce prin nişte dispute şi schimburi de replici ceva mai dure.

TAUR

Taurii nu stau prea bine la capitolul „comunicare" astăzi. Ar trebui să înţeleagă faptul că nu toată lumea le poate ghici gândurile şi, mai ales, să nu vadă părerile care nu coincid cu ale lor drept un afront personal. Dimpotrivă, dacă sunt cinstiţi cu ei înşişi, ar trebui să recunoască faptul că au de profitat de pe urma acestor schimburi de idei atât pe plan personal, cât şi pe plan material.

GEMENI

În prima parte a zilei, Gemenii au parte de nişte mici dispute domestice. Nu este cazul să le pună la suflet, căci acestea se vor stinge prea uşor. În schimb, spre seară, cresc şansele de a face o nouă cucerire. Şarmul adolescentin al nativilor şi talentul lor de a spune exact cuvintele potrivite sunt atuurile lor în această perioadă. Indiferent că va dura câteva zile sau o viaţă, această nouă poveste va fi cu siguranţă una specială.

RAC

Racii ar trebui să-şi ţină astăzi încăpăţânarea şi suspiciunile la un nivel minim. O atitudine negativă nu va face decât să le complice inutil existenţa - şi, oricum, au suficiente pe cap. Cei care au de gând să facă tranzacţii imobiliare, ar trebui să profite de acest moment. Vor reuşi să încheie o afacere avantajoasă.

LEU

Deşi vor avea o zi destul de agitată, în care telefoanele sună non-stop şi vor avea de făcut o grămadă de drumuri, Leii nu au de ce se plânge. Au ocazia să rezolve, în cele din urmă, nişte probleme care le-au dat bătăi de cap în ultimele luni. După ce se liniştesc apele, vor putea, în cele din urmă, să înceapă să-şi facă planurile de vacanţă.

FECIOARĂ

Fecioarele ar trebui să o ia mai uşor în această perioadă, mai ales dacă se simt obosite, apatice, sau fără chef de viaţă. Este momentul să realizeze că, uneori, perfecţionismul şi faptul că se stresează pentru orice amănunt le îngreunează viaţa. Nu le-ar strica o escapadă alături de persoana iubită sau, dacă nu au timp de vacanţă, măcar o seară romantică.

BALANŢĂ

Nişte mici detalii sâcâitoare le-ar putea strica Balanţelor buna dispoziţie astăzi - acte care trebuie re-completate, discuţii în contradictoriu, pe teme anoste, cu partenerul de viaţă. Totuşi, chiar dacă nu îi încântă prea mult perspectiva, nativii ar trebui să nu le evite şi nici să tragă de timp. În fond, cu cât le rezolvă mai repede, cu atât mai bine!

SCORPION

Scorpionii ar trebui să evite astăzi excesele de orice fel şi activităţile fizice riscante. Sunt predispuşi la accidente, aşa că nu ar strica să fie foarte prudenţi. Spre seară, apare o invitaţie la o petrecere sau măcar o ieşire la terasă cu prietenii, pe care nu ar trebui să o refuze.

SĂGETĂTOR

Devotamentul de care dau dovadă Săgetătorii faţă de cei dragi este de-a dreptul impresionant în această perioadă. Nativii sunt, practic, stâlpii de rezistenţă ai familiei, gata oricând să dea o mână de ajutor în soluţionarea problemelor. Ceea ce ar trebui să-şi amintească totuşi, este că astan u le dă drepturi nelimitate asupra celor pe care i-au ajutat!

CAPRICORN

Astăzi, un prieten le-ar putea cere Capricornilor o mână de ajutor în afaceri. Nativii vor avea de câştigat dacă lasă circumspecţia de o parte şi se implică în acest proiect. Experienţa şi perseverenţa lor le vor aduce laude din partea partenerilor. Acasă, însă, nu este momentul să ia hotărâri la nervi, pe care le vor regreta mai târziu!

VĂRSĂTOR

Dimineaţa Vărsătorilor stă sub semnul unei discuţii cu persoana iubită legată de viitorul în doi. Problemele care se pun sunt unele destul de spinoase, însă, cu puţin calm şi bunăvoinţă, soluţia poate fi găsită uşor şi va fi una avantajoasă pentru ambele părţi. În ceea ce priveşte banii, astăzi, din nou, sunt de evitat cheltuielile mari şi nejustificate.

PEŞTI

Cei născuţi în zodia Peştilor nu prea sunt în apele lor astăzi. Sunt irascibili, nervoşi, nu au răbdare să-i asculte pe ceilalţi. De aceea ar trebui să evite să ia hotărâri importante, care să aibă consecinţe pe termen lung. Cele mai bune sfaturi le primesc astăzi de la un prieten în vârstă. Ar trebui să ţină cont de ele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii