Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 de persoane dispărute, depistate în ultima săptămână

ro

08 Jan, 2023 11:48 1198 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în perioada 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 32 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 22 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 4 aveau mandate de arestare preventivă.
 
Față de 3 persoane au fost emise mandate europeane de arestare, iar pentru alte 3 au fost dispuse sentinţe de internare în unitați medicale de specialitate.
 
De asemenea, în perioadă menționată, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 234 de persoane dispărute, 156 fiind minori.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii