Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în municipiul Constanța și alte trei orașe din județ

ro

10 Feb, 2023 13:22 985 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ

La data de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor subordonate au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație prin depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile rutiere privind acordarea de prioritate vehiculelor.

Acțiunea s-a desfășurat pe DN2A și DN39, în municipiile Constanța, Mangalia, Medgidia și în orașul Cernavodă, potrivit unui comunicat oficial din partea Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 29.600 de lei, dintre care 23 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, iar restul pentru alte abateri de la legislația rutieră.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 24 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare., mai transmite sursa citată. 
 
La data de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu caracter antisocial.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.600 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 3 la OUG 195/2002.
Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii