Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol public la volan! Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şoselele din județul Constanța

ro

07 Dec, 2021 15:08 1262 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Mai mulți șoferi băuti au pus în pericol circulația pe drumurile publice din Constanța. 


Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 5.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada General Cerchez din localitatea Cerchezu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.




Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.



La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39E, în localitatea Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.




La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism pe strada Victoriei din localitatea Mihail Kogălniceanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.




La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.



În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 


Sursa foto: Pixabay.com/ miguelrd68
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii