Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe străzile din județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, prinși la volan de polițiștii rutieri

ro

09 Aug, 2021 17:11 1620 Marime text
  • Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști.
La data de 9 august a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 72 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dobrogei din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 12.30, polițiști Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mării din orașul Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale. În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii