Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic! Șoferi băuți și fără permis pe străzile din Constanța. Printre ei, și o șoferiță de 21 de ani, drogată! (VIDEO)

ro

13 Mar, 2022 12:49 3781 Marime text
Imagine de la acțiunea poliției
  • Acțiuni ale polițiștilor constănțeni 

 În noaptea de 12/13 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor locali, au desfășurat o acțiune, în municipiul Constanța, pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

Au fost legitimate peste 800 de persoane și au fost oprite, pentru control, aproximativ 500 de autovehicule. 

În urma activităților, au fost aplicate 274 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 101.000 de lei, dintre care 124 la Legea 61/1991 și 132 la O.U.G. 195/2002, transmite IPJ Constanța.  

De asemenea, polițiștii au constatat 6 infracțiuni, toate la regimul rutier.

Exemple:

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 21.15, polițiștii au identificat o femeie, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.


În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. 

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Brizei din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere fără nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.


În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. 

 


La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22.55, polițiștii au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Violetelor din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii