Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic Șofer beat și fără permis, depistat de polițiștii constănțeni. Ce alcoolemie avea

ro

05 Nov, 2019 11:20 1995 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism fără numere de înmatriculare, fără a deține permis de conducere şi care era într-o stare avansată de ebrietate.

În data de 05.11.2019, în jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii Rachelu, un autoturism, fără numere de înmatriculare, condus de cetăţeanul român C.L., în vârstă de 31 ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.

Cu ocazia controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma verificărilor suplimentare, colegii noştri au constatat că acesta nu deţine dreptul de a conduce.

Totodată, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere Isaccea în vederea testării cu aparatul etilotest.

În urma testării, s-a constatat că tânărul avea o îmbibație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Măcin în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii