Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau drogați depistați de polițiști

ro

08 Aug, 2023 16:07 796 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În perioada 7 - 8 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
În perioada 7 - 8 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 8 august 2023, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 82, în comuna Săcele, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 august 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism sustras, pe strada Plopilor, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 august 2023, în jurul orei 22.25, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism, pe strada Canalului, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul rutier de pe DN22 Constanța Tulcea. Patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii