Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:02 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța! Mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal

ro

30 Aug, 2021 21:39 1701 Marime text
  • Cercetați pentru abateri la regimul rutier.
  • Șoferi băuți și fără carnet, depistați la volan.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 08.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 56 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, fără a poseda un permis de conducere eliberat de către o autoritate recunoscută de către statul român.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 27 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 61 ani, care a condus un autoturism în comuna Amzacea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism, pe strada I.C. Brătianu din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au identificat un bărbat, de 43 ani, care a condus un autoturism, pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ion Creangă din stațiunea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În cauze au fost întocmite dosare penale, informează IPJ Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii