Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive

ro

08 Jan, 2023 11:51 1414 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, la data de 6 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore, a trei bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
În cauză s-a reținut faptul că cei trei bănuiți ar fi deținut și vândut consumatorilor majori și minori din județele Brașov și Mureș, substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC).
 
La data de 5 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Brașov au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de 3-CMC și alte mijloace de probă.
 
În cursul zilei de 6 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a celor 3 bănuiți, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii